Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyk, który musi się pojawić podczas grillowania. Soczyste szaszłyki z mięsem z kurczaka, papryką, czerwoną cebulą oraz cukinią z pewnością skuszą każdego. Podane z koperkowym sosem smakują rewelacyjnie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17710
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1806
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15444
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6282
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17710
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1806
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15444
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6282
Składniki
Filet z kurczaka pokroić w kostkę, przełożyć do miski. Dodać jogurt naturalny i przyprawy. Wszystko razem wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na około 20-30 minut.
Warzywa umyć i pokroić w kawałki odpowiadające kawałkom kurczaka.
Na patyczki do szaszłyków nadziewać kolejno: kawałki kurczaka, cebulę, paprykę i cukinię. Gotowe szaszłyki doprawić przyprawą do grilla.
Szaszłyki grillować na grillu na aluminiowych tackach po równo z każdej strony.
Po upieczeniu szaszłyki oprószyć koperkiem i podawać w towarzystwie sosu.