Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño smakują wybornie.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1771
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1166
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2246
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1771
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1166
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2246
Składniki
Kiełbaski kroimy w kawałki, papryki w kostkę, cebulę w ósemki i rozdzielamy na kawałki. Cukinię kroimy w plastry, które kroimy na cztery kawałki.
Na wykałaczki na przemian nadziewamy warzywa i kawałki kiełbasy.
Grillujemy po 2 minuty z każdej strony. Jogurt mieszamy z drobno posiekanym jalapeño. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szaszłyki podajemy z sosem.
Smacznego.