Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño smakują wybornie.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Kiełbaski kroimy w kawałki, papryki w kostkę, cebulę w ósemki i rozdzielamy na kawałki. Cukinię kroimy w plastry, które kroimy na cztery kawałki.
Na wykałaczki na przemian nadziewamy warzywa i kawałki kiełbasy.
Grillujemy po 2 minuty z każdej strony. Jogurt mieszamy z drobno posiekanym jalapeño. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szaszłyki podajemy z sosem.
Smacznego.