Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño smakują wybornie.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Kiełbaski kroimy w kawałki, papryki w kostkę, cebulę w ósemki i rozdzielamy na kawałki. Cukinię kroimy w plastry, które kroimy na cztery kawałki.
Na wykałaczki na przemian nadziewamy warzywa i kawałki kiełbasy.
Grillujemy po 2 minuty z każdej strony. Jogurt mieszamy z drobno posiekanym jalapeño. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szaszłyki podajemy z sosem.
Smacznego.