Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño smakują wybornie.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10280
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2910
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2009
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 767
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10280
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2910
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2009
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 767
Składniki
Kiełbaski kroimy w kawałki, papryki w kostkę, cebulę w ósemki i rozdzielamy na kawałki. Cukinię kroimy w plastry, które kroimy na cztery kawałki.
Na wykałaczki na przemian nadziewamy warzywa i kawałki kiełbasy.
Grillujemy po 2 minuty z każdej strony. Jogurt mieszamy z drobno posiekanym jalapeño. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szaszłyki podajemy z sosem.
Smacznego.