Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w słodszej wersji :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1596
Składniki
Filety umyj i oczyść, pokrój w dużą kostkę. W misce wymieszaj składniki marynaty, do marynaty włóż mięso, wymieszaj, przykryj i odstaw na godzinę do lodówki.
Plastry ananasa przekrój na cztery części. Na patyczki nadziewaj na zmianę kurczaka i ananasa. Piecz w piekarniku na ruszcie (lub na grillu) w temp. 190 stopni przez 20 -25 minut. Podawaj posypane sezamem i dymką.