Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w słodszej wersji :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Filety umyj i oczyść, pokrój w dużą kostkę. W misce wymieszaj składniki marynaty, do marynaty włóż mięso, wymieszaj, przykryj i odstaw na godzinę do lodówki.
Plastry ananasa przekrój na cztery części. Na patyczki nadziewaj na zmianę kurczaka i ananasa. Piecz w piekarniku na ruszcie (lub na grillu) w temp. 190 stopni przez 20 -25 minut. Podawaj posypane sezamem i dymką.