Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w słodszej wersji :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8457
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8457
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Składniki
Filety umyj i oczyść, pokrój w dużą kostkę. W misce wymieszaj składniki marynaty, do marynaty włóż mięso, wymieszaj, przykryj i odstaw na godzinę do lodówki.
Plastry ananasa przekrój na cztery części. Na patyczki nadziewaj na zmianę kurczaka i ananasa. Piecz w piekarniku na ruszcie (lub na grillu) w temp. 190 stopni przez 20 -25 minut. Podawaj posypane sezamem i dymką.