Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super obiadek na dziś – sznycelki z żółtym serem, koperkiem i czosnkiem! ???? Do tego ziemniaczki oraz świeża surówka na bazie własnych pomidorków, smietany, cebuli i szczypiorku.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12950
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14231
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5886
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12950
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14231
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5886
Składniki
Mięso mieszamy wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, startym żółtym serem, mąką, drobno pokrojonym koperkiem, przyprawami oraz jajkami. Kajzerkę lub dowolną inną bułkę namaczamy w wodzie, wyciskamy z nadmiaru wody, dodajemy do mięsa. Mieszamy wszystko razem i lekko mokrymi rękami zagniatamy mięsne kuleczki. Obtaczamy je z obu stron w bułce tartej, smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni. Smacznego!