Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i zamiast szynki wieprzowej można użyć filetów drobiowych.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15164
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4062
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8940
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15164
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4062
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8940
Składniki
Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy tuczkiem zwilżonym wodą,żeby mięso się do niego nie przyklejało.
Z musztardy,tymianku (odrobinę),posiekanego czosnku i odrobiny słodkiej papryki robimy pastę,smarujemy nią mięso na jednej stronie i przykrywamy plasterkiem szynki i żółtego sera.
Sznycle składamy na pół,spinamy wykałaczką i panierujemy w cieście naleśnikowym (wymieszanym z kucharkiem , pieprzem) i bułką tartą.
Sznycle smażymy z obu stron na rumiano na gorącym oleju pod przykryciem na mniejszym ogniu,żeby doszły.