Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i zamiast szynki wieprzowej można użyć filetów drobiowych.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8494
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6924
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4724
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327349
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8494
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6924
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4724
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327349
Składniki
Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy tuczkiem zwilżonym wodą,żeby mięso się do niego nie przyklejało.
Z musztardy,tymianku (odrobinę),posiekanego czosnku i odrobiny słodkiej papryki robimy pastę,smarujemy nią mięso na jednej stronie i przykrywamy plasterkiem szynki i żółtego sera.
Sznycle składamy na pół,spinamy wykałaczką i panierujemy w cieście naleśnikowym (wymieszanym z kucharkiem , pieprzem) i bułką tartą.
Sznycle smażymy z obu stron na rumiano na gorącym oleju pod przykryciem na mniejszym ogniu,żeby doszły.