Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi i u mnie ogłaszam za otwarty
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 108
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 165
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 165
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 129
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 108
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 165
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 165
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 129
Składniki
Szparagi obieramy i odłamujemy zdrewniałe końcówki. Nie wyrzucamy obierek tylko gotujemy je przez kilka minut z dodatkiem soli. Do powstałego wrzącego wywaru wkładamy szparagi i gotujemy 7-10 min. W między czasie na patelni rozpuszczamy masło, wrzucamy czosnek. Podsmażamy i dodajemy bułkę tartą. Zrumieniamy. Szparagi posypujemy pokruszonym jajkiem i polewamy aromatyczną bułką.