Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny szpinak, doskonały jako dodatek do dań mięsnych lub jako przystawka.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Składniki
Na odrobinie masla rumienimy cebulke posiekana w kosteczke. Uważamy aby cebula sie nie przypaliła.
Gdy cebula bedzie juz dobra dodajemy szpinak i przeciśnięty przez praske czosnek.
Dusimy szpinak kilka minut, doprawimy solą i pieprzem. Pod koniec duszenia dodajemy ser feta pokrojony w kosteczke.
Pamietajmy aby dobrze przyprawić szpinak sola, pieprzem i przede wszystkim czosnkiem. Nie jest on wtedy mdły i ma super wyrazisty smak.
SMACZNEGO