Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny szpinak, doskonały jako dodatek do dań mięsnych lub jako przystawka.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 933
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13566
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 933
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13566
Składniki
Na odrobinie masla rumienimy cebulke posiekana w kosteczke. Uważamy aby cebula sie nie przypaliła.
Gdy cebula bedzie juz dobra dodajemy szpinak i przeciśnięty przez praske czosnek.
Dusimy szpinak kilka minut, doprawimy solą i pieprzem. Pod koniec duszenia dodajemy ser feta pokrojony w kosteczke.
Pamietajmy aby dobrze przyprawić szpinak sola, pieprzem i przede wszystkim czosnkiem. Nie jest on wtedy mdły i ma super wyrazisty smak.
SMACZNEGO