Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny szpinak, doskonały jako dodatek do dań mięsnych lub jako przystawka.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 313
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2518
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 313
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2518
Składniki
Na odrobinie masla rumienimy cebulke posiekana w kosteczke. Uważamy aby cebula sie nie przypaliła.
Gdy cebula bedzie juz dobra dodajemy szpinak i przeciśnięty przez praske czosnek.
Dusimy szpinak kilka minut, doprawimy solą i pieprzem. Pod koniec duszenia dodajemy ser feta pokrojony w kosteczke.
Pamietajmy aby dobrze przyprawić szpinak sola, pieprzem i przede wszystkim czosnkiem. Nie jest on wtedy mdły i ma super wyrazisty smak.
SMACZNEGO