Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 124 Ocena: 4046
Dodano: 02.11.2011
Odsłon: 12252
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Na odrobinie masla rumienimy cebulke posiekana w kosteczke. Uważamy aby cebula sie nie przypaliła.
Gdy cebula bedzie juz dobra dodajemy szpinak i przeciśnięty przez praske czosnek.
Dusimy szpinak kilka minut, doprawimy solą i pieprzem. Pod koniec duszenia dodajemy ser feta pokrojony w kosteczke.
Pamietajmy aby dobrze przyprawić szpinak sola, pieprzem i przede wszystkim czosnkiem. Nie jest on wtedy mdły i ma super wyrazisty smak.
SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

biancorossa 03 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Szpinak w tej wersji pasowałby mi do makaronu:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 03 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam to zwłaszcza na pizzy :)10 Kto głosował? | Odpowiedz

wz31 03 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Ja dodaję 1 jajeczko w miejsce sera i jest pychotka.0 Kto głosował? | Odpowiedz