Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający i sycący obiad dla zapracowanych osób szczególnie teraz zimą, a do tego jest bardzo łatwy i bardzo szybki w przygotowaniu. Mino tego, że jednak jest różnicą między suchą fasolą a tą z puszki to nam bardziej taka smakuje, dlatego i Wam polecam wypróbowanie tego przepisu.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Składniki
Cebulę oraz kiełbaski kroimy w kosteczkę i podsmażamy na patelni. Fasolkę odsączamy i wsypujemy do garnka, Dodajemy podsmażoną cebulę i kiełbasę, koncentrat i troszkę wody - ilość wody zależy od tego jak gęste danie lubimy. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.Chwilkę gotujemy i gotowe! Smacznego!