Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka,u mnie wszyscy się nią zajadają.Banalne składniki,ale smak obłędny:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę i szczypiorek drobno pokroić.Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do kapusty.
Majonez wymieszać w miseczce z jogurtem,solą,pieprzem,sokiem z cytryny i cukrem.Sos dodać do warzyw jakieś 10 minut przed podaniem.Zbyt wczesne dodanie sosu rozmiękczy kapustę.