Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do zrobienia potrawa z aromatycznymi pieczarkami.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 339
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 125
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 55
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 175
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 339
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 125
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 55
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 175
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, solimy.
2. Na drugiej patelni prużymy obraną i drobno pokrojoną cebule. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Gdy mięso jest miękkie łączymy z grzybami. 6. Wlewamy sos pieczarkowy i 5 minut gotujemy. 7. Można podawać z ziemniakami, kopytkami lub kluskami śląskimi.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego