Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do zrobienia potrawa z aromatycznymi pieczarkami.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 954
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2848
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 952
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14633
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 954
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2848
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 952
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14633
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, solimy.
2. Na drugiej patelni prużymy obraną i drobno pokrojoną cebule. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Gdy mięso jest miękkie łączymy z grzybami. 6. Wlewamy sos pieczarkowy i 5 minut gotujemy. 7. Można podawać z ziemniakami, kopytkami lub kluskami śląskimi.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego