Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do zrobienia potrawa z aromatycznymi pieczarkami.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2148
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2148
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 168
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, solimy.
2. Na drugiej patelni prużymy obraną i drobno pokrojoną cebule. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Gdy mięso jest miękkie łączymy z grzybami. 6. Wlewamy sos pieczarkowy i 5 minut gotujemy. 7. Można podawać z ziemniakami, kopytkami lub kluskami śląskimi.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego