Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz bywają takie sytuacje, że trzeba obiad przygotować niemal błyskawicznie. Proponuję moją metodę. Mianowicie robię przegląd lodówki i zamrażarki oraz zapasów w szafkach kuchennych. Zawsze coś sensownego przyjdzie mi do głowy.
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4002
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 964
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4374
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 207
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 373
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4002
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 964
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4374
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 207
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 373
Składniki
Komosę gotować w lekko osolonej wodzie przez 10-15 minut. Sałatę umyć i rozłożyć na talerze. Cebulę, papryczkę chili, umytą paprykę pokroić. Fasolkę obgotować przez jakieś 5 minut. Mięso z udka drobno pokroić. Obrać pieczarki lub (jak ja) wyjąć z zamrażarki. Wszystkie składniki poddusić na oleju z przyprawami.
Ugotowaną komosę i wszystkie składniki z patelni przenieść na talerze.