Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego jak włożyć wszystkie składniki do miski, wymieszać i usmażyć. Kotlety z dodatkiem warzyw są soczyste a ketchup i sos sojowy sprawia że są aromatyczne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12752
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12752
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
2.Cebule obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
3. Paprykę kroimy w paseczki.
4. Dodajemy grzyby.
5. Wbijamy jajka
6. Wlewamy sos sojowy.
7. Dodajemy ketchup.
8. Wsypujemy mąki.
9. Doprawiamy papryką oraz solą.
10. Dokładnie wszystkie składniki mieszamy.
11. Nakładamy dużą łyżką na rozgrzany olej i smażymy z obu stron.
12. Kotleciki gotowe. 13. Smacznego