Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 136
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1301
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 136
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1301
Składniki
Jeden papier ryżowy opłukać zimną wodą, położyć na niego drugi opłukany, na to plaster szynki, sera żółtego, paski papryki. Zawinąć. Obsmażyć na złoto. Smacznego.