Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z dodatkiem czosnku niedźwiedziego, połączony z warzywami i pieczarkami to bardzo smaczne i łatwe do przygotowania wegetariańskie danie.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 42
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 662
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10889
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2333
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 42
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 662
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10889
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2333
Składniki
Na patelni rozgrzać olej razem z masłem, wsypać pokrojoną cukinię, podsmażyć.
Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w słupki. Cebulę posiekać w piórka. Przygotowane warzywa połączyć z cukinią i razem chwilę poddusić.
Do pół miękkich warzyw dodać posiekane pieczarki i smażyć do miękkości (około 10 minut). Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. Makaron ugotować w osolonej wodzie, według przepisu na opakowaniu, odcedzić, wyłożyć na talerze. Na wierzch ułożyć porcję warzyw, posypać posiekaną natką pietruszki.