Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli kuchni włoskiej.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Przygotowac sos: olej rozgrzac w garnku, zeszklic cebulę, dodac czosnek i smażyc przez 1 min.
Pomidory, pietruszkę, oregano, liśc laurowy i cukier wymieszac z cebulą i czosnkiem, przyprawic solą i pieprzem. Zagotowac sos, poddusic, usunąc liśc laurowy.
Mięso podsmażyc na maśle, aż się zrumieni, przyprawic solą, pieprzem kolorowym i ziołami. Dodac Smietanę.
Ugotowac makaron w osolonej wodzie z łyżką oliwy - al dente. Odlac, przełożyc do talerzy, polac sosem pomidorowym i śmietanowym z mięsem. Posypac serem. Udekorowac oliwkami lub świeżymi listkami bazylii. Smacznego.