Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-11-2017
Ta tarta smakuje szczególnie pysznie, przez połączenie słodkiego smaku fig ze słonym boczkiem. To kolejna ostatnio tarta po tarcie z wędzonym łososiem
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 118
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 319
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 350
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 118
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 319
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 350
Składniki
Ciasto wyjąć z lodówki i rozłożyć na blasze lub formie na tartę, nakłuć widelcem aby nie urosło. Piekarnik nastawić na 180 stopni i piec tartę przez 10 minut.
Wyciągnąć ciasto z piekarnika, ułożyć na cieście wszystkie składniki (boczek, cebula, pomidory i figi).
Wstawić całość ponownie do piekarnika i piec kolejne 15-20 minut w temperaturze 180 stopni, aż składniki będą przypieczone.