Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny, łatwy w przygotowaniu obiad lub kolacja :-)
To jedno z pyszniejszych posiłków jakie miałam przyjemność ostatnio zjeść. No...
Odsłon: 62
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 64
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 4604
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 272
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 78
To jedno z pyszniejszych posiłków jakie miałam przyjemność ostatnio zjeść. No...
Odsłon: 62
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 64
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 4604
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 272
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 78
Składniki
Brokuły ugotować al dente, cebulę i kiełbase pokroić i przesmażyć. Ciasto przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować ketchupem i posypać ziołami prowansalskimi. Następnie wyłożyć cebulę i kiełbasę, rozdrobnione na małe różyczki brokuły. Sos: Jajka utrzeć blenderem z mlekiem i przyprawami, wsypac starty na dużych oczkach ser, wymieszać. Sos wylać na brokuły. Piec w temp. 200 stopni ok. 30-40 min. Można podawać z ketchupem, sosem pomidorowym lub tzatziki. Smacznego :-)