Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tołpyga to smaczna, delikatna ryba.Przyrządzona w marynacie musztardowej i warrzywami wzbogaca jej smak.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10546
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4569
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424407
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10546
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4569
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424407
Składniki
Podzielić Rybę na części i posmarować marynatą z musztardy, tymianku, soli i pieprzu. Odstawić na godzinę w chłodne miejsce.
Cebulę i pora pokroić w półplasterki, czosnek posiekać i posypać solą.
Rybę obtoczyć w mące i usmażyć na patelni na złoty kolor. Dodać cebulę, por i czosnek i podsmażać ok. 5 minut.
Następnie dodać pomidory i dusić pod przykryciem ok.20 minut na małym ogniu.
Śmietanę wymieszać z natką pietruszki i wlać do ryby. Delikatnie wymieszać z sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecam na piątkowy obiad i życzę SMACZNEGO!