Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1137
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1137
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Filet pokroić na kawałki, przyprawić i usmażyć na patelni. Wszystkie warzywa dokładnie umyć, obrać i pokroić i kostkę. Na suchej rozgrzanej patelni położyć placek tortilli a na nim ser, mięso i warzywa. Złożyć na kształt koperty, przełożyć placek na druga stronę i jeszcze chwilę podgrzewać. Podawać z ulubionym sosem. Smacznego.