Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione gołąbki mojego narzeczonego :)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39548
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39548
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie. Mięso wymieszać z ugotowanym ryżem , jajkiem, kaszą oraz posiekaną drobno kapustą. Farsz doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy kulki, obtaczamy w mące i smażymy na oleju na złoty kolor. Gołąbki podajemy z sosem pomidorowym.