Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione gołąbki mojego narzeczonego :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1291
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1291
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie. Mięso wymieszać z ugotowanym ryżem , jajkiem, kaszą oraz posiekaną drobno kapustą. Farsz doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy kulki, obtaczamy w mące i smażymy na oleju na złoty kolor. Gołąbki podajemy z sosem pomidorowym.