Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i...no w sumie jak zobaczyliśmy ten boczek, to od razu przyszło na myśl takie połączenie.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36005
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1309
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1793
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36005
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1309
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1793
        
        
                Składniki
Udka kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Od strony wewnętrznej oprószamy solą i pieprzem. Następnie owijamy w plastry boczku, układamy na blaszce do pieczenia i zapiekamy 40-45 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C.