Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso, które rozpływa się w ustach. Tak przygotowane, jest idealne na każdą okazję. Odkąd zrobiłam tak przygotowane udka, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są idealne. Próbowałam wielu przepisów na udka i żaden z nich nie sprostał moim oczekiwaniom, jak ten przepis. Spróbuj i przekonaj się sam.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Składniki
1. Udka, myję, kroję na połówki. Doprawiam solą, oraz przyprawą do kurczaka, układam w woreczku do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
Czosnek oraz cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju.<br /> <br /> 3. Do warzyw dodaję mieszankę warzyw chińskich, podlewam jedną szklanką wody i<br /> gotuję około dziesięciu minut.<br /> <br /> 4. Pod koniec gotowania wlewam sosy, ocet, miód, doprawiam solą oraz chili. Zagęszczam sos skrobią ziemniaczaną rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję i łączę warzywa z mięsem.<br /> <br />
5.Gotowe.<br /> 6. Smacznego<br />