Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne udka na niedzielny obiad.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35735
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6037
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35735
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6037
        
        
                Składniki
Wykonanie: Udka posolić, posypać pieprzem i słodką papryką. Na każdym położyć plaster cebuli, posypać startym serem, nałożyć łyżkę majonezu. Piec w piekarniku w temperaturze 180-190 stopni. Podawać z ryżem lub z młodymi ziemniakami i dowolną sałatą.