Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche mięso.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Całe udka doprawiam przyprawa do mięs .Na małej misce rozgniatam czosnek ,masło zimnie, pietruszkę, sól i pieprz. Pod skórę mięsa delikatnie dodaje doprawione masło żeby skóra nie została naruszona. Zawijam w folię aluminiową i na wierzch dodaje odrobine masła szczelnie zamykam. Do nagrzanego piekarnika 180 stopni 1 godz.