Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3542
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3542
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Cebulę pokroić w grubą kostkę czosnek w drobną kostkę wymieszać przyprawy obtoczyć mięso w misce odstawić na około1 godzinę Grzyby namoczyć pokroić na drobniej dodać do mięsa.Piec w rękawie ,naczyniu żaroodpornym lub jak u mnie na patelni do miękkości.Na koniec z powstałego sosu, wyjełam mięso i zagęściłam sos,mięso włożyłam do sosu.