Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko wyszło bardzo smaczne,aromatyczne i kruche. Bardzo polecam takie przygotowanie udźca:)
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 625
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1020
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2738
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 625
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1020
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2738
Składniki
Umyty udziec obtoczyć w mące i przyprawach. Dać na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor. Przełożyć do rondla,dodać marchew,wątróbkę oraz resztę przypraw i warzyw. Podlać bulionem i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest miękkie wyjąć ,sos wystudzić i zblendować ,doprawiając do końcowego smaku. Mięso poporcjować,dać do sosu i zagotować. Podawać z ziemniakami,pieczywem lub kaszą. Smacznego życzę!