Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko wyszło bardzo smaczne,aromatyczne i kruche. Bardzo polecam takie przygotowanie udźca:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Składniki
Umyty udziec obtoczyć w mące i przyprawach. Dać na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor. Przełożyć do rondla,dodać marchew,wątróbkę oraz resztę przypraw i warzyw. Podlać bulionem i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest miękkie wyjąć ,sos wystudzić i zblendować ,doprawiając do końcowego smaku. Mięso poporcjować,dać do sosu i zagotować. Podawać z ziemniakami,pieczywem lub kaszą. Smacznego życzę!