Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dnie żaroodpornego naczynia wytwarza się pyszny sos, w którym można maczać pieczywo. W ten sposób zapiekanka zamieni się w pożywną kolację.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 204
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34066
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 483
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2379
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 204
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34066
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 483
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2379
Składniki
Batat obrać i pokroić na większe kawałki. Ugotować. Paprykę i pomidory umyć. Pokroić na cząstki. Tak samo pokroić na mniejsze kawałki cebulę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Fetę pokroić na spore kawałki. Warzywa układać w żaroodpornym naczyniu naprzemiennie. Kolejne warstwy posypywać przyprawami. Na koniec rozłożyć fetę. Całość polać oliwą. Zapiekać w 180 st. około 30 minut. Uwaga! Ostrożnie z solą. Feta już jest słona.