Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dnie żaroodpornego naczynia wytwarza się pyszny sos, w którym można maczać pieczywo. W ten sposób zapiekanka zamieni się w pożywną kolację.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38044
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38044
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Batat obrać i pokroić na większe kawałki. Ugotować. Paprykę i pomidory umyć. Pokroić na cząstki. Tak samo pokroić na mniejsze kawałki cebulę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Fetę pokroić na spore kawałki. Warzywa układać w żaroodpornym naczyniu naprzemiennie. Kolejne warstwy posypywać przyprawami. Na koniec rozłożyć fetę. Całość polać oliwą. Zapiekać w 180 st. około 30 minut. Uwaga! Ostrożnie z solą. Feta już jest słona.