Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis znalazłam w "Kuchni Polskiej"z1972 roku i mile mnie zaskoczył,do tej pory watróbkę smażyłam tylko panierując ją w mące a tu proszę da sie inaczej,polecam
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 45
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2331
Polecam.
Odsłon: 439
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 661
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1990
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 45
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2331
Polecam.
Odsłon: 439
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 661
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1990
Składniki
Watróbkę pokroić na plastry zanurzać kolejno w mące,rozbełtanych jajkach z przyprawami i na końcu w bułce tartej ,usmażyć na srednim ogniu.Doskonale smakuje z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z dodatkiem mandarynek(przepis na mojej stronie).Życzę smacznego.