Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis znalazłam w "Kuchni Polskiej"z1972 roku i mile mnie zaskoczył,do tej pory watróbkę smażyłam tylko panierując ją w mące a tu proszę da sie inaczej,polecam
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1641
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 898
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1641
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 898
Składniki
Watróbkę pokroić na plastry zanurzać kolejno w mące,rozbełtanych jajkach z przyprawami i na końcu w bułce tartej ,usmażyć na srednim ogniu.Doskonale smakuje z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z dodatkiem mandarynek(przepis na mojej stronie).Życzę smacznego.