Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis znalazłam w "Kuchni Polskiej"z1972 roku i mile mnie zaskoczył,do tej pory watróbkę smażyłam tylko panierując ją w mące a tu proszę da sie inaczej,polecam
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3814
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 686
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3814
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 686
Składniki
Watróbkę pokroić na plastry zanurzać kolejno w mące,rozbełtanych jajkach z przyprawami i na końcu w bułce tartej ,usmażyć na srednim ogniu.Doskonale smakuje z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z dodatkiem mandarynek(przepis na mojej stronie).Życzę smacznego.