Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis znalazłam w "Kuchni Polskiej"z1972 roku i mile mnie zaskoczył,do tej pory watróbkę smażyłam tylko panierując ją w mące a tu proszę da sie inaczej,polecam
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13555
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 895
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13555
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 895
Składniki
Watróbkę pokroić na plastry zanurzać kolejno w mące,rozbełtanych jajkach z przyprawami i na końcu w bułce tartej ,usmażyć na srednim ogniu.Doskonale smakuje z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z dodatkiem mandarynek(przepis na mojej stronie).Życzę smacznego.