Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 4931
Dodano: 10.02.2010
Odsłon: 31617
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Watróbkę pokroić na plastry zanurzać kolejno w mące,rozbełtanych jajkach z przyprawami i na końcu w bułce tartej ,usmażyć na srednim ogniu.Doskonale smakuje z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z dodatkiem mandarynek(przepis na mojej stronie).Życzę smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

pliszka 24 października 2010Zgłoś do usunięcia
Witam.Wątróbkę solimy w ostatnim momencie smażenia! A jak w tym wypadku?
Pozdrawiam.
10 Kto głosował? | Odpowiedz

barbarus32 24 października 2010Zgłoś do usunięcia
pokrojoną w plastry wątróbkę rozbijam jak schabowego (przez folię bo bardzo pryska) jest o niebo lepsza.spróbuj polecam11 Kto głosował? | Odpowiedz

bobara 17 marca 2010Zgłoś do usunięcia
...no no....ciekawy, zrobilam i moim chlopakom podpasilo ...decyzja: raz wątróbka tradycyjna raz na ten sposob...:)10 Kto głosował? | Odpowiedz

cytryna 11 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Jest to fajny pomysł na obid.Zamist kotleta,można zrobić to danie.Dobrze,ze zajrzałam na przepisy,bo dzisiaj na obiad kupiłam wątróbke i nie miałam pomysłu jak inaczej zrobic.Pozdrawiam10 Kto głosował? | Odpowiedz

Kurka_domowa 10 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Pomysł fajny, nie wyglada na wątróbkę - może w ten sposób uda mi się przechytrzyć moje dzieci i przemycić wątróbkę do ich jadłospisu ;)10 Kto głosował? | Odpowiedz