Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
według przepisu mamy:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113051
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 774
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113051
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 774
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Odsączamy wodę z zamoczonej wcześniej bułki. Następnie wraz z trzema ugotowanymi na twardo jajkami mielimy bułkę w maszynce.
Dodajemy surowe jajko, szczypiorek, przyprawiamy solą, pieprzem, vegetą i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Kotlety panierujemy w bułce tartej, smażymy na oleju, na małym ogniu.
Kotlety najlepiej podawać z sałatką ze świeżych warzyw.