Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
według przepisu mamy:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Odsączamy wodę z zamoczonej wcześniej bułki. Następnie wraz z trzema ugotowanymi na twardo jajkami mielimy bułkę w maszynce.
Dodajemy surowe jajko, szczypiorek, przyprawiamy solą, pieprzem, vegetą i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Kotlety panierujemy w bułce tartej, smażymy na oleju, na małym ogniu.
Kotlety najlepiej podawać z sałatką ze świeżych warzyw.