Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten sam przepis można wykorzystać np. do wołowiny :) Tym razem nie pokroiłam mięsa w paseczki tylko w plastry :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12299
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13101
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5303
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12299
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13101
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5303
Składniki
mięso umyć i pokroić w paseczki. Cebulę drobno posiekać. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ogórki konserwowe pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać tłuszcz i partiami smażyć mięso. Obsmażone mięso przełożyć do garnka, w którym będzie się dusić. Na tym samym tłuszczu podsmażyć cebulę i pieczarki, przełożyć do garnka z mięsem, podlać rosołem i dusić do miękkości. Dodać musztardę, ogórki i śmietanę. Wsypać mąkę i dobrze rozmieszać żeby nie było grudek. Doprawić do smaku sola, pieprze i cukrem. Smacznego