Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten sam przepis można wykorzystać np. do wołowiny :) Tym razem nie pokroiłam mięsa w paseczki tylko w plastry :)
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1360
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 344
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1360
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 344
Składniki
mięso umyć i pokroić w paseczki. Cebulę drobno posiekać. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ogórki konserwowe pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać tłuszcz i partiami smażyć mięso. Obsmażone mięso przełożyć do garnka, w którym będzie się dusić. Na tym samym tłuszczu podsmażyć cebulę i pieczarki, przełożyć do garnka z mięsem, podlać rosołem i dusić do miękkości. Dodać musztardę, ogórki i śmietanę. Wsypać mąkę i dobrze rozmieszać żeby nie było grudek. Doprawić do smaku sola, pieprze i cukrem. Smacznego