Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1470
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8887
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18829
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1470
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8887
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18829
Składniki
Wołowinę pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem i rozmarynem. Mięso obsmażyć na tłuszczu, podlać wodą, dusić do miękkości. Na 10 minut przed końcem duszenia dodać fasolkę szparagową, cebulę pokrojoną w piórka, przecier pomidorowy oraz pora pokrojonego w plasterki. Przed podaniem całość posypać startym parmezanem. Zajadać z pieczywem lub ziemniakami. Smacznego.