Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8615
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7167
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4892
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327786
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8615
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7167
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4892
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327786
Składniki
Wołowinę pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem i rozmarynem. Mięso obsmażyć na tłuszczu, podlać wodą, dusić do miękkości. Na 10 minut przed końcem duszenia dodać fasolkę szparagową, cebulę pokrojoną w piórka, przecier pomidorowy oraz pora pokrojonego w plasterki. Przed podaniem całość posypać startym parmezanem. Zajadać z pieczywem lub ziemniakami. Smacznego.