Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54186
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 529
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5511
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54186
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 529
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5511
 
         
         
                Składniki
Wołowinę pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem i rozmarynem. Mięso obsmażyć na tłuszczu, podlać wodą, dusić do miękkości. Na 10 minut przed końcem duszenia dodać fasolkę szparagową, cebulę pokrojoną w piórka, przecier pomidorowy oraz pora pokrojonego w plasterki. Przed podaniem całość posypać startym parmezanem. Zajadać z pieczywem lub ziemniakami. Smacznego.