Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne danie.
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 265
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 952
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 293
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 704
Pyszny jabłecznik upieczony na kruchym cieście z jabłkami antonówka, cynamone...
Odsłon: 363
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 265
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 952
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 293
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 704
Pyszny jabłecznik upieczony na kruchym cieście z jabłkami antonówka, cynamone...
Odsłon: 363
Składniki
Wołowinę pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem i rozmarynem. Mięso obsmażyć na tłuszczu, podlać wodą, dusić do miękkości. Na 10 minut przed końcem duszenia dodać fasolkę szparagową, cebulę pokrojoną w piórka, przecier pomidorowy oraz pora pokrojonego w plasterki. Przed podaniem całość posypać startym parmezanem. Zajadać z pieczywem lub ziemniakami. Smacznego.