Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaku nie da sie opisac, jest rewelacyjny !
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1564
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 293
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1564
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 293
Składniki
wolowine kroimy na plastry a pozniej na cienkie plasterki, wrzucamy na patelnie z oliwa i obsmazamy na duzym ogniu 5 min,nastepnie dokladamy pokrojona cebule, zalewamy winem i bez przykrywki gotujemy 15 min by odparowalo, po tym czasie wrzucamy przyprawy grzyby zalewamy szklanka wody i dusimy 1- 5 godziny na malym ogniu, podawac najlepiej z ryzem, zycze smacznego