Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaku nie da sie opisac, jest rewelacyjny !
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12630
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41933
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5044
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12630
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41933
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5044
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45866
Składniki
wolowine kroimy na plastry a pozniej na cienkie plasterki, wrzucamy na patelnie z oliwa i obsmazamy na duzym ogniu 5 min,nastepnie dokladamy pokrojona cebule, zalewamy winem i bez przykrywki gotujemy 15 min by odparowalo, po tym czasie wrzucamy przyprawy grzyby zalewamy szklanka wody i dusimy 1- 5 godziny na malym ogniu, podawac najlepiej z ryzem, zycze smacznego