Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaku nie da sie opisac, jest rewelacyjny !
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1614
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1140
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2200
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1614
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1140
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2200
Składniki
wolowine kroimy na plastry a pozniej na cienkie plasterki, wrzucamy na patelnie z oliwa i obsmazamy na duzym ogniu 5 min,nastepnie dokladamy pokrojona cebule, zalewamy winem i bez przykrywki gotujemy 15 min by odparowalo, po tym czasie wrzucamy przyprawy grzyby zalewamy szklanka wody i dusimy 1- 5 godziny na malym ogniu, podawac najlepiej z ryzem, zycze smacznego