Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaku nie da sie opisac, jest rewelacyjny !
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1558
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1315
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1383
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1281
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1558
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1315
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1383
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1281
Składniki
wolowine kroimy na plastry a pozniej na cienkie plasterki, wrzucamy na patelnie z oliwa i obsmazamy na duzym ogniu 5 min,nastepnie dokladamy pokrojona cebule, zalewamy winem i bez przykrywki gotujemy 15 min by odparowalo, po tym czasie wrzucamy przyprawy grzyby zalewamy szklanka wody i dusimy 1- 5 godziny na malym ogniu, podawac najlepiej z ryzem, zycze smacznego