Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaku nie da sie opisac, jest rewelacyjny !
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 166
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16161
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 77
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 193
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 703
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 166
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16161
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 77
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 193
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 703
Składniki
wolowine kroimy na plastry a pozniej na cienkie plasterki, wrzucamy na patelnie z oliwa i obsmazamy na duzym ogniu 5 min,nastepnie dokladamy pokrojona cebule, zalewamy winem i bez przykrywki gotujemy 15 min by odparowalo, po tym czasie wrzucamy przyprawy grzyby zalewamy szklanka wody i dusimy 1- 5 godziny na malym ogniu, podawac najlepiej z ryzem, zycze smacznego