Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta , mięciutka karkówka w pysznym sosie do tego ziemniaczki.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15416
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 287
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2742
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4930
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15416
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 287
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2742
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4930
Składniki
1. Karkówkę kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Marchew obieramy i kroimy w plastry.
3. Cebulę obieramy i kroimy w pół księżyce.
4. Połowę marchwi układamy na naczyniu żaroodpornym.
Na marchew układamy połowę cebuli.
6. Smarujemy ketchupem.
7. Polewamy sosem sojowym.
8. Mięso doprawiamy przyprawą do grilla i solą.
9.Karkówkę układamy na cebuli.
10. Przykrywamy ponownie pozostałą marchwią.
11. Na marchew wykładamy resztę cebuli. 12. Polewamy sosem sojowym.
13. Ketchup mieszamy z majonezem.
14. Sosem przykrywamy zapiekankę.
15. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy sos.
16. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 17. Zapiekanka gotowa. 18. Smacznego.