Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na kurczaka mojej sąsiadki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić w kostkę. Obie zupy rozpuścić w śmietanie, wlać do mięsa, wymieszać. Wstawić do lodówki na 12 godzin, od czasu do czasu wymieszać. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę wyłożyć pokrojone pieczarki i zapiekać 40 minut w temperaturze 170 stopni, posypać startym serem i dopiec do zrumienienia przez około 15 minut. Podawać do obiadu z kaszą i dowolną surówką.