Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na kurczaka mojej sąsiadki.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić w kostkę. Obie zupy rozpuścić w śmietanie, wlać do mięsa, wymieszać. Wstawić do lodówki na 12 godzin, od czasu do czasu wymieszać. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę wyłożyć pokrojone pieczarki i zapiekać 40 minut w temperaturze 170 stopni, posypać startym serem i dopiec do zrumienienia przez około 15 minut. Podawać do obiadu z kaszą i dowolną surówką.