Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na kurczaka mojej sąsiadki.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 182
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 986
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 687
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 182
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 986
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 687
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić w kostkę. Obie zupy rozpuścić w śmietanie, wlać do mięsa, wymieszać. Wstawić do lodówki na 12 godzin, od czasu do czasu wymieszać. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę wyłożyć pokrojone pieczarki i zapiekać 40 minut w temperaturze 170 stopni, posypać startym serem i dopiec do zrumienienia przez około 15 minut. Podawać do obiadu z kaszą i dowolną surówką.