Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Składniki
do mięsa mielonego dodać przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę,jajko i dokładnie wymieszać,do mięsa mozna dodać troszkę wody wówczas masa będzie bardziej pulchna
uformować niezbyt duże,okrągłe kotleciki i usmażyć na rumiano
z koncentratu,śmietany wody i mąki sporządzić sos,dodać przyprawy
kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym,zalać sosem,posypać startym żółtym serem i zapiekać 30 minut