Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukacie mięsnych dań z piekarnika na jednorazowe szamanie?!? Wbijajcie i delektujcie się!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 825
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1031
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2067
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 825
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1031
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2067
Składniki
Plastry karkówki nakłuwamy, smarujemy ketchupem. Układamy pieczarki pokrojone w plasterki, pokrojoną w piórka cebulę, oprószamy startą mozzarellą i suszonym tymiankiem. Zapiekamy 30 minut w 180°C.