Do góry

Dania główne Przepis na:

Zapiekane plastry karkówki

Zapiekane plastry karkówki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2287 Ocena: 50325

Dodano:

Odsłon: 4407

Szukacie mięsnych dań z piekarnika na jednorazowe szamanie?!? Wbijajcie i delektujcie się!

Składniki

  • 4 łyżki ketchupu
  • 4 grube plastry karkówki wieprzowej
  • 4 pieczarki
  • 1 mała czerwona cebula
  • 100 g startej mozzarelli
  • 1 łyżeczka tymianku
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zapiekane plastry karkówki

Przygotowanie

  1. Plastry karkówki nakłuwamy, smarujemy ketchupem.
    Układamy pieczarki pokrojone w plasterki, pokrojoną w piórka cebulę, oprószamy startą mozzarellą i suszonym tymiankiem.
    Zapiekamy 30 minut w 180°C.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń