Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie masz pomysłu na dzisiejszy obiad koniecznie spróbuj tego przepisu. Gwarantuje, że zniknie ze stołu w ekspresowym tempie. Delikatne mięso z polędwiczki pieczone w piekarniku, zanurzone w pysznym, pachnącym lasem sosem z grzybów kurek.
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 480
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 148
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 278
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19135
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 480
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 148
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 278
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19135
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam błonki, rozcinam, wzdłuż ale nie do końca i lekko rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Ser mozzarellę kroję w plastry i układam na środku mięsa.
3. Mięso zwijam w roladę, owijam w folię aluminiową, układam na blaszce do pieczenia i piekę 40 minut w 180°c.
4. Po upieczeniu mięso kroję w dziesięciocentymetrowe kawałki i częścią krojenia układam do góry w naczyniu. 5. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte grzyby, podlewam ½ szk. wody i gotuję 10 minut. Doprawiam pieprzem oraz solą i wlewam śmietanę. Chwilkę gotuje i łączę z mięsem.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.