Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:-) ................hmmm rewaluacyjne zakończenie dnia we dwoje...............
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 235
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 235
Składniki
-makaron ugotować na na pół twardo,brukselkę ugotować i pokroić na połówki,frankfurterki pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju z cebulą pokrojona w kostkę -przygotować 0.5 litra zimnej wody ,następnie wymieszać ja z mąką kukurydziana i zagotować z dodatkiem kostki mięsnej ,często mieszając,później dodać koncentrat pomidorowy i oregano,pieprz -do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego wsypujemy makaron wymieszany z brukselka i frankfurterkami i startym żółtym serem,następnie zalewamy to gorącym sosem pomidorowym -zapiekamy ok 30 minut w tem. 200st (polecam w czasie zapiekania raz przemieszać całość) Smacznego!!!!