Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego?...bo przy garach stać nie chciało się :P Poza tym Australia Open więc…no co? Interesuje nas wiele, łączy kuchnia <3
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119270
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8934
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3218
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3093
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119270
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8934
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3218
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3093
Składniki
Cebulę i natkę siekamy. Pieczarki kroimy na 4 części. Filety z kurczaka oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę, natkę, pieczarki, filet mieszamy ze śmietaną i mlekiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, wykładamy makaron, zalewamy mieszanką kurczaka i pieczarek. Całość zapiekamy 35 min w temperaturze 190°C.