Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego?...bo przy garach stać nie chciało się :P Poza tym Australia Open więc…no co? Interesuje nas wiele, łączy kuchnia <3
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326410
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16831
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5492
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326410
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16831
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5492
Składniki
Cebulę i natkę siekamy. Pieczarki kroimy na 4 części. Filety z kurczaka oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę, natkę, pieczarki, filet mieszamy ze śmietaną i mlekiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, wykładamy makaron, zalewamy mieszanką kurczaka i pieczarek. Całość zapiekamy 35 min w temperaturze 190°C.