Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego?...bo przy garach stać nie chciało się :P Poza tym Australia Open więc…no co? Interesuje nas wiele, łączy kuchnia <3
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26008
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3471
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1452
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26008
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3471
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1452
Składniki
Cebulę i natkę siekamy. Pieczarki kroimy na 4 części. Filety z kurczaka oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę, natkę, pieczarki, filet mieszamy ze śmietaną i mlekiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, wykładamy makaron, zalewamy mieszanką kurczaka i pieczarek. Całość zapiekamy 35 min w temperaturze 190°C.