Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego?...bo przy garach stać nie chciało się :P Poza tym Australia Open więc…no co? Interesuje nas wiele, łączy kuchnia <3
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1052
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 996
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1052
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 996
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Składniki
Cebulę i natkę siekamy. Pieczarki kroimy na 4 części. Filety z kurczaka oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę, natkę, pieczarki, filet mieszamy ze śmietaną i mlekiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, wykładamy makaron, zalewamy mieszanką kurczaka i pieczarek. Całość zapiekamy 35 min w temperaturze 190°C.