Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy obiadek.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2207
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 475
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 907
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2207
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2133
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 475
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 907
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1039
Składniki
Sos: Rozpuszczamy masło, dodajemy mąkę, podsmażamy i wlewamy mleko. Całość energicznie mieszamy i gotujemy przez kilka minut. Doprawiamy. Zapiekanka: Makaron ugotować al-dente. W między czasie poddusić szpinak z odrobiną soli, pieprzu i zmiażdżonego czosnku.
Wszystko razem mieszamy: do makaronu dodajemy szpinak, zalewamy sosem i wsypujemy startą mozzarelle. Zmieszane składniki przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy około 50 minut w temp. 180 st C.