Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1335
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 39
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12194
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1335
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 39
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12194
Składniki
Mięso umyć i pokroić na kawałki. Następnie podgotować w osolonej wodzie jakieś 30 minut. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Potem układać kolejne warstwy. Najpierw poszatkowaną kapustę. Lekko ją posolić. Potem umyte i pokrojone papryki. Plastry ziemniaków na wierzch, a na nie mięso. Kolejne warstwy przesypywać przyprawami. Całość skropić olejem. Zapiekałam pod przykryciem w 200 st. C 1 godzinę i 15 minut.