Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Pieczone ziemniaki to świetny dodatek do wielu dań. Jeśli piekę mięso, to na...
Odsłon: 52
Sernik malinowy to doskonały deser na letnie dni. Pyszny, nie za słodki. U na...
Odsłon: 8581
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 1411
Prosta, szybka i bardzo pyszna przekąska na każdą okazję.
Odsłon: 911
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 28
Pieczone ziemniaki to świetny dodatek do wielu dań. Jeśli piekę mięso, to na...
Odsłon: 52
Sernik malinowy to doskonały deser na letnie dni. Pyszny, nie za słodki. U na...
Odsłon: 8581
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 1411
Prosta, szybka i bardzo pyszna przekąska na każdą okazję.
Odsłon: 911
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 28
Składniki
Mięso umyć i pokroić na kawałki. Następnie podgotować w osolonej wodzie jakieś 30 minut. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Potem układać kolejne warstwy. Najpierw poszatkowaną kapustę. Lekko ją posolić. Potem umyte i pokrojone papryki. Plastry ziemniaków na wierzch, a na nie mięso. Kolejne warstwy przesypywać przyprawami. Całość skropić olejem. Zapiekałam pod przykryciem w 200 st. C 1 godzinę i 15 minut.