Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 123
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1431
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 484
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15611
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 123
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1431
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 484
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15611
Składniki
Mięso umyć i pokroić na kawałki. Następnie podgotować w osolonej wodzie jakieś 30 minut. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Potem układać kolejne warstwy. Najpierw poszatkowaną kapustę. Lekko ją posolić. Potem umyte i pokrojone papryki. Plastry ziemniaków na wierzch, a na nie mięso. Kolejne warstwy przesypywać przyprawami. Całość skropić olejem. Zapiekałam pod przykryciem w 200 st. C 1 godzinę i 15 minut.