Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 231
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18996
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 629
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 97
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 231
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18996
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 629
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso umyć i pokroić na kawałki. Następnie podgotować w osolonej wodzie jakieś 30 minut. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Potem układać kolejne warstwy. Najpierw poszatkowaną kapustę. Lekko ją posolić. Potem umyte i pokrojone papryki. Plastry ziemniaków na wierzch, a na nie mięso. Kolejne warstwy przesypywać przyprawami. Całość skropić olejem. Zapiekałam pod przykryciem w 200 st. C 1 godzinę i 15 minut.