Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli danie z serii -... mam cuda pod boczkiem
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Składniki
Wszystkie składniki ( za wyjątkiem boczku) dokładnie wymieszać i przełożyć do naczynia kamionkowego do zapiekania wysmarowanego oliwą- dokładnie ugnieść całość w naczyniu. Przykryć boczkiem
Piec 30 min pod przykryciem w temp.180 st, potem okryć i podnieść temp. do 200st - piec do zrumienienia boczku.
Smacznego ryżowego ( o rany ... chyba zaczynam lubić ryż)