Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 244
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8675
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3093
Polecam.
Odsłon: 1890
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 244
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8675
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3093
Polecam.
Odsłon: 1890
Składniki
Drobno kroimy pieczarki i cebulę, poddusić razem. Schabowe rozbić tłuczkiem posypać solą i pieprzem; ułożyć na blaszce lub w naczyniu.Posmarować musztardą, wyłożyć pieczarki z cebulą, przykryć plastrami szynki. Posmarować majonezem, posypać drobno startym serem. Piec ok 40 min. w 220 st C.