Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 799
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 799
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Drobno kroimy pieczarki i cebulę, poddusić razem. Schabowe rozbić tłuczkiem posypać solą i pieprzem; ułożyć na blaszce lub w naczyniu.Posmarować musztardą, wyłożyć pieczarki z cebulą, przykryć plastrami szynki. Posmarować majonezem, posypać drobno startym serem. Piec ok 40 min. w 220 st C.