Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Drobno kroimy pieczarki i cebulę, poddusić razem. Schabowe rozbić tłuczkiem posypać solą i pieprzem; ułożyć na blaszce lub w naczyniu.Posmarować musztardą, wyłożyć pieczarki z cebulą, przykryć plastrami szynki. Posmarować majonezem, posypać drobno startym serem. Piec ok 40 min. w 220 st C.