Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Wykonanie: Warzywa przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu, wyłożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Na warzywa wbić jajka , posypać solą i pieprzem do smaku i zapiec w piekarniku na górnej spirali do zrumienienia jajek. SMACZNEGO.