Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tej zapiekanki zajmuje tylko 15 minut. Resztę robi piekarnik. To mój sposób na codzienny szybki obiad.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Składniki
Mrożonego brokuła rozmrozić, świeżego ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Tortelloni gotować 2 minuty w osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić na kawałki lub plasterki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Formę do zapiekania natłuścić. Pomidory doprawić solą, pieprzem i bazylią. Wymieszać brokuła, pieczarki i tortelloni.
Warzywa przełożyć do formy i posypać serem. Piec 35 minut.