Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tej zapiekanki zajmuje tylko 15 minut. Resztę robi piekarnik. To mój sposób na codzienny szybki obiad.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1027
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3203
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 638
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1027
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3203
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 638
Składniki
Mrożonego brokuła rozmrozić, świeżego ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Tortelloni gotować 2 minuty w osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić na kawałki lub plasterki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Formę do zapiekania natłuścić. Pomidory doprawić solą, pieprzem i bazylią. Wymieszać brokuła, pieczarki i tortelloni.
Warzywa przełożyć do formy i posypać serem. Piec 35 minut.