Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,zdrowa i bardzo smaczna zapiekanka,serdecznie polecam:)
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5155
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5155
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać pokrojonego w grubsze plastry kalafiora. Na kalafiora dać pokrojony w kostkę seler naciowy. Posypać suszonymi pomidorami.
Na pierwszą warstwę dać pokrojoną w plastry pierś z kurczaka,posolić i popieprzyć. Paprykę i pomidora pokroić w kostkę dać na piersi. Na wierzch dodać rzepę pokrojoną w plasterki.
Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiekać 35 min. Po tym czasie wyjąć ,położyć plastry sera żołtego i zapiec do jego rozpuszczenia.
Smaczngo życzę!