Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,zdrowa i bardzo smaczna zapiekanka,serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8516
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8516
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać pokrojonego w grubsze plastry kalafiora. Na kalafiora dać pokrojony w kostkę seler naciowy. Posypać suszonymi pomidorami.
Na pierwszą warstwę dać pokrojoną w plastry pierś z kurczaka,posolić i popieprzyć. Paprykę i pomidora pokroić w kostkę dać na piersi. Na wierzch dodać rzepę pokrojoną w plasterki.
Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiekać 35 min. Po tym czasie wyjąć ,położyć plastry sera żołtego i zapiec do jego rozpuszczenia.
Smaczngo życzę!