Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie się sprawdza jako obiad bez wysiłku :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2920
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2920
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Składniki
Ugotowane ziemniaki ostudzić, orać ze skórki i pokroić w talarki. - Białą kiełbasę pokroić na krążki 2 centymetrowe i przesmażyć z cebulą na oleju, tak aby cebula się zeszkliła i kiełbasa ścięła, pod koniec dodać paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę potrzymać na ogniu. - Dno naczynia żaroodpornego wyłożyć plastrami boczku, następnie warstwą ziemniaków, teraz posypać przyprawami, dalej ułożyć warstwę z kiełbasy, na wierzch znowu ziemniaki, przyprawy i tarty ser. Piec w piekarniku w 180 stopniach do ładnego zrumienienia. Smacznego