Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w każdym wydaniu są pyszne <3 a i w tym nie zawodzą koneserów ;)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15363
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5765
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9086
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15363
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5765
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9086
Składniki
Buraki obieramy i cienko kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i cukrem. Ziemniaki obieramy, kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i przyprawą do ziemniaków. Kiełbasę kroimy w plasterki. W naczyniu żaroodpornym układamy na zakładkę ziemniaka, buraka i kiełbasę. Całość oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy pod przykryciem 35 min w temperaturze 180°C, następnie bez przykrycia 10 min. Podajemy z ulubionym sosem.