Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w każdym wydaniu są pyszne <3 a i w tym nie zawodzą koneserów ;)
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18424
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7032
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30581
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29320
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18424
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7032
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30581
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29320
Składniki
Buraki obieramy i cienko kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i cukrem. Ziemniaki obieramy, kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i przyprawą do ziemniaków. Kiełbasę kroimy w plasterki. W naczyniu żaroodpornym układamy na zakładkę ziemniaka, buraka i kiełbasę. Całość oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy pod przykryciem 35 min w temperaturze 180°C, następnie bez przykrycia 10 min. Podajemy z ulubionym sosem.