Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w każdym wydaniu są pyszne <3 a i w tym nie zawodzą koneserów ;)
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 91
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 133
To danie idealne na upalne dni - Hiyashi Chuka czyli ramen na zimno. Popularn...
Odsłon: 87
Bulion warzywny z pierożkami gyoza to pyszna i szybka zupka na zabiegany dzie...
Odsłon: 100
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 91
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 133
To danie idealne na upalne dni - Hiyashi Chuka czyli ramen na zimno. Popularn...
Odsłon: 87
Bulion warzywny z pierożkami gyoza to pyszna i szybka zupka na zabiegany dzie...
Odsłon: 100
Składniki
Buraki obieramy i cienko kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i cukrem. Ziemniaki obieramy, kroimy na plasterki. Mieszamy z olejem i przyprawą do ziemniaków. Kiełbasę kroimy w plasterki. W naczyniu żaroodpornym układamy na zakładkę ziemniaka, buraka i kiełbasę. Całość oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy pod przykryciem 35 min w temperaturze 180°C, następnie bez przykrycia 10 min. Podajemy z ulubionym sosem.