Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na łososia zapiekanego pomiędzy warstwą brokułów oraz ziemniaków. Aromatyczne i sycące danie na obiad lub kolację, idealnie komponuje się z kieliszkiem białego wina. Samczego! Więcej na www.smacznebodomowe.pl
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2339
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 204
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2339
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 204
Składniki
• Wszystkie składniki na marynatę mieszamy razem • Łososia kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy marynatą i odstawiamy na 30 minut do lodówki • Ziemniaki obieramy i gotujemy 10-15 minut w solonej wodzie • Brokuła dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy przez 5 minut
• Jogurt mieszamy ze śmietanką, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz dwie łyżki tartej mozzarelli • Na dnie naczynia układamy pokrojone w plastry ziemniaki, następnie kawałki łososia i różyczki brokuła • Zapiekankę polewamy przygotowanym sosem i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 190 stopni