Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 87
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 762
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 482
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 320
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 87
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 762
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 482
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 320
Składniki
Torebkę ryżu ugotować w wodzie z mlekiem i łyżką masła.
Obrane jabłko zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać z cukrem i cynamonem.
Nakładać do formy warstwami bądź wynieszać razem. Zapiec w piekarniku ok. 20 minut.
Można podawać z bitą śmietaną.